Kontakt info

fb_bsbilservice

BS Bilservice

Tlf: 75 01 33 33  – 454 00 333

E-post: post@bsbilservice.no

Firmainfo:

BS Bilservice ble etablert 21.02.2002 av Benjamin Sund som er daglig leder og innehaver av firmaet. Vi er lokalisert på Helgelandskysten i Sømna kommune,  og har i dag 4 ansatte. Verkstedet er Autorisert og godkjent av Statens vegvesen.Vi tar EU-kontroller på biler og bobiler med totalvekt under 3500kg. Firmaet ble også medlem av Bilxtra kjeden på grunn av fordeler det har. Verkstedet har vært gjennom en oppgradering og ombygging de siste årene. Vi har nytt kundemottak med butikk og venterom med sofa og kan tilby deg en kopp kaffe hvis du foretrekker å vente på at bilen blir ferdige.

Velkommen til oss:-)
bs_bilservice_ansatte

godkjent_verksted_small

Hvorfor valgte vi Bilxtra:

Gjennom mange år har BilXtra utviklet et tett samarbeid med ledende produsenter av bildeler og bilrekvisita over hele verden. Vareutvalget er i dag et av bransjens mest komplette, med utelukkende produkter av høy kvalitet!
OEM – Original Equipment Manufacturer: Bildeler fra samme produsent som leverer til bilfabrikken.
MQ – Matching Quality: Bildeler av minst samme kvalitet som originalen.
Fastsettes av EU. Vi gir 3 års garanti

bildeler-bilxtra

Garanti!

Det er 5 års garanti på arbeid og bildeler! BilXtra verksted, har som første verkstedkjede i Norge, innført 5 års garanti på alle bildeler som inngår ved reparasjon og servicearbeid hos våre bilverksteder. Ordningen forutsetter at bildelene er montert hos BilXtra verksted. Garantien gjelder fabrikasjons- og materialfeil, og begrenses oppad til 5 år/100.000 km. Normal slitasje dekkes ikke. Garantien forutsetter at bilen har fulgt bilfabrikantens service- og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller hos andre offentlig godkjente bilverksteder.

Mobilitetsgaranti

Når du bestiller service hos BilXtra er det inkludert 12 måneders mobilitetsgaranti. Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Når du tar en ny service hos BilXtra, blir garantien fornyet med 12 måneder. Vi utfører vedlikehold, service og reparasjoner på alle bilmerker, samt PKK (EU-kontroll).